Hajdan Vali a Spirit Színházban: “ÉLET és LÉLEK valiációk egy T mára”

Hajdan Vali előadóművész barátomról, előző blogomban már egy rádióműsor kapcsán tudósítottam, ahol hallhattuk Őt, a fent említett Spirit Színházban nyilatkozni… ám, aki ott látni is akarja, az 2017.május 24-én, 19,00 órakor a helyszínen meg is teheti… de javaslom igyekezni, mert a jegyek kezdenek szépen fogyni!

Aki ismeri Valit és művésztevékenységét, tudja, hogy félmunkát sosem végez… fellépésein, előadásain izzik körülötte a levegő, a dal és a kacaj jelen van Nála. Úgyhogy most is készül, kiszolgálni Közönségét, és kitenni a színpadra Szívét és Lényét… amellyel mindenkit elvarázsol és megigéz! Aki ott lesz, garantált a jó szórakozás és az emelkedett hangulat!

“Vágyom verseim rendezni szépen sorba, összegyűjteni Barátaimnak egy csokorba… miközben kérdezik: Verset írni ebbe a korba? Ilyen stílusba, rendhagyó modorba?” (Részlet, “Fodorba” című verséből)

Vali műsorposzterét magam készítettem Részére (helyszíni fotó és grafika)

Streit Gábor Bora

2 thoughts on “Hajdan Vali a Spirit Színházban: “ÉLET és LÉLEK valiációk egy T mára”

  1. Jaj, de jó, nagyon szépen köszönöm, Boriszom, hogy itt lehetek ezen az oldaladon, mert hiszen ez is a jobb oldalad! 🙂 Kis élénkítő Borartroom-ba, de azért ez nem dönt romba!! 🙂 Várlak szeretettel és a Kedves Ismerőseidet, akik kíváncsiak rám és szeretnének megismerni,ezen a májusi szép esten örömmel találkozom Velük is! <3

    1. Valiszom, előre a medve bőrére sosem iszom… de Téged jól ismerlek… így ez’ ajánlásban nincs rizikóm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*