Streit Gábor Bora fotókiállítás virtuális vendégkönyv

*+

Kedves, rendezvényen megjelent Barátaim és fellépő Művészek!

Mivel valós vendégkönyvem a kezdetkor nem adtam körbe, s a pörgő műsor miatt később már nem is igazán volt erre lehetőségem, így most ebben a formában közreadom Részetekre, és kérlek Benneteket tiszteljetek meg avval, hogy belejegyeztek… kérem, mondjátok el érzéseiteket, véleményeteket, akár jó tanácsotok, kritikátok (ezután kommenként van lehetőség írni)… melyet a május 14-i záró rendezvényen igyekszem figyelembe venni.

Köszönettel: Streit Gábor Bora @ BorArtRoom

(Kép forrás: www.butikkonyv.arukereso.hu)

 • Az Édes Anna musical búcsúzik a nézőktől

  AHOGY AZT MÁR 08.02-I, EZT MEGELŐZŐ BLOGOMBAN JELEZTEM, AZ ÉDES ANNA PRODUKCIÓ…   …nyári turnén van, melynek egyik állomása az […]

 • Streit Gábor Bora fotókiállítás záró meghívó plakát és fellépők

  Tisztelt Látogatóim, egy újboli értesítés azoknak, Akik a vasárnap délutánjukat és estéjüket a fenti programra szánják… s, ha valóban komolyan […]

 • Eufória…2

  Tisztelt Látogatóim, műsoros fotókiállításom lezárultával egyfolytában pörgök, és igyekszem feldolgozni az eseményeket… mert amit ott kaptam a Jelen Lévőktől (Művészek […]

 • Továbbra is… éljen a SPORT!

  A BUDAPESTI CSELGÁNCS VB KAPCSÁN, ELŐZŐ BLOGOMBAN… …azt taglaltam, hogy jó mostanában magyarnak lenni… egyrészt, mert  kijutnak olyan helyekre sportolóink, […]

4 thoughts on “Streit Gábor Bora fotókiállítás virtuális vendégkönyv

 1. Érzéseim az eseménnyel kapcsolatosan csak jók, pozitívak és boldogságosak. Véleményem, hogy a fotóid csodálatosak, az előadás pedig fantasztikusan jó és nagyon művészi volt. Jótanács 1: Még sok ilyet kérünk szépen! Jótanács 2: Legközelebb is kérünk szépen élő közvetítést, nagyon nagyon jó, hogy volt ilyen! Jótanács 3: Talán megfontolandó, hogy a fellépőkről információt, bemutatást, méltatást inkább csak a műsorszámuk előtt kellene mondani, a bevezetőben elég csak a neveket, műsorszámot felolvasni (félreértés ne essék: mindenikük megérdemelte, kiérdemelte a “dupla adag” méltatást is, viszont így egy picit talán túl hosszasra sikeredett a bevezető rész…)
  Végül, de nem utolsósorban: nagyon jó volt Veletek lenni (még 8oo km távolságból is :)) és köszönet a lehetőségért! További sok sikert, mindenben!

  1. Judit, köszönöm a véleményt és a jó tanácsokat – megfontolom!
   Igyekszem nem dagályos lenni, ugyanakkor kedves, meghívott Művészbarátaim, a jelenlévő, tisztelt Közönség részére, Akik ugyancsak Barátaim – illően bemutatni!

 2. Igazán színvonalas és ugyanakkor bensőséges műsor volt, köszönhetően a fellépő Művészbarátaidnak! Az egész programot áthatotta a szeretet (én legálabbis ezt éreztem).
  Engem külön boldoggá tett, hogy a technika segítségével drága Barátunk, Juditka is láthatta a műsort!
  Köszönöm és szívből gratulálok!

  1. Kedves Zsuzsa, köszönöm szépen szíves szavaidat… ez Általad jó felvezető a záró program megtekintésére azoknak, Akik a nyitón nem lehettek a helyszínen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*