Hajdan Vali: “Női szemmel” a Civil Rádióban

Hajdan Vali előadóművész barátom, Facebookon tett felhívását ezennel itt, változtatás nélkül közreadom! Egyúttal e riportot meghallgatni Mindenkinek ajánlom, melyből megismerszik Vali személyisége, elhangzanak rímbe rendezett gondolatai – nem beszélve arról, hogy a műsorban előtte nyilatkozó művész, egy fényképész, Aki szinte helyettem fogalmazza meg a fotográfiához kötődő szenvedélyét.

Íme a hangfájl (klikk ide – majd az alábbi kép alapján kiválasztani a listából)

“Drága Barátaim,
Ma hallható leszek a Civil Rádióban, az Fm 98-onSomogyi Ágnessel, a Civil Rádió munkatársával beszélgetek, a 12 órától kezdődő (Hatvanon túl c.) műsorban, de, nem kell megijedni, én még innen vagyok.. 🙂 A felvétel a Spirit Színházban készült, amikor még nem voltam berekedve, úgy, mint most és a hatoscsatorna “Női szemmel’ c. műsorának felvételekor, mikor is B. Király Györgyivel és még két meghívott Vendégével beszélgetek. A meghívást ezúton is köszönöm a hatoscsatorna főszerkesztő helyettesének, Szalai Ruttkai Zsoltnak.”

Kiegészítés: ha valakinek a táblázat nem ad kellő eligazítást, akkor a lényeges információ az, hogy hétfő és vasárnap ill. páros és páratlan  hét között lehet vízszintes ill. függőleges irányban, a napokon belül mozogni és keresni a konkrét műsort, jelenesetben a “Hatvanon túl” című műsor második részét!

(A CIVIL RÁDIÓ ARCHÍVUM-ában az elmúlt két hét összes adását lehet meghallgatni, fél órás bontásokban – mely folyamatosan változik: mindig az aznapi és az azt megelőző tizenhárom nap műsora található meg.)

Előzőek miatt Vali riportját május 20-ig lehet onnan,- vagy ezen időpont előtt a hangfájlt letöltve, bármikor visszahallgatni!

Streit Gábor Bora

2 thoughts on “Hajdan Vali: “Női szemmel” a Civil Rádióban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*