Táncok az Ezeregy éjszakában – jótékonysági est

BORARTROOM “KULTÚRPORTÁLOM” MENEDZSELÉSE ÉS HETI PROGRAMJAINAK SZERVEZÉSE MELLETT, MELYEK NÉMELYIKÉN, FÉNYKÉPEZŐGÉPEMMEL A KEZEMBEN MAGAM IS MEGJELENEK, MA EGY KEDVES KÖTELESSÉGEMNEK IS ÖRÖMMEL TESZEK ELEGET…

…ugyanis egy táncos, jó Barátom felkért, Aki a címben jelzett eseményen maga is fellép, s nem különben a TÁNCOK AZ 1001 ÉJSZAKÁBAN JÓTÉKONYSÁGI EST főszervezője, hogy a bántalmazott kutyák rehabilitációjára létrehozott rendezvényen fotózzam és videózzam a műsort.
Amennyiben Ő és a fellépő Táncosok ill. a DOG PLUSZ EGYESÜLET engedélyt adnak, akkor az itt készített fotóim e portálon is nyilvánossá teszem és közreadom.

A program és a fellépők:

Effendi Dabkeh Troupe (Moha & Ricky)
Amira Art Company
Shaba Wollner és a Shaba Oriental Art
Báti Anita Nitah és tanítványai
Raqs Tabla
Nimfeum haladó csoportja
Lebenszky Lia
Dutka Dia és a Bastet Orientális Tánc Egyesület
Haifa Hastánc Csoport
Henna Hastánc Csoport
Ezerkincs Tánc Csoport
Tribal Cats
Ízisz Gyöngyszemei
Ádám Gréta
Nurgül és a Pécsi Rózsa Egyesület
Szabó Kriszti – Kovács Kálmán duó
Kállai Lili
Kositzky Edit Johara és a Johara hastánc csoport
Takács Tünde Dirah és a Bashirah hastánc csoport

Konferanszié: Szabó-Veres Anita országos body-fitness bajnok

Tombola – ára: 200 Ft / db, melyek értékes nyereményeket foglalnak magába
5 db kutya és cicakaja ismerkedési csomag a Kisállatáruház – Belcando és Leonardo Magyarország jóvoltából
3 db utalvány a Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház jóvoltából 2 éjszaka áráért 3 éjszaka.
Fődíj: 3 nap 2 éjszaka 2 fő részére ingyenes szálláslehetőség, korlátlan Wellness használat az Oázis a Klastromhoz Wellness Vendégház-ban

Időpont: 2017. szeptember 9. 17-20 óráig
Helyszín: Darshan Udvar Étterem 
Cím: 1088 Budapest, Krúdy Gyula utca 7.

Támogatói jegy ára: 1500 Ft
Jegyrendelés: 06 20 972 5966, est.jotekonysagi@gmail.com

ILYEN TÁNCOS PROGRAMOKON MÁR TÖBBSZÖR RÉSZT VETTEM ÉS FOTÓZTAM ÉS… ELVARÁZSOLÓDTAM

Elvarázsolódtam, mert ezen rendezvényeknek többnyire nemes céljuk volt, és ez számomra nagyon értékes, másrészt, mert mindig színpompás műsort láttam, különleges táncokkal, egyedi zenékkel, fantasztikus ruhakölteményekkel és… tehetségesebbnél tehetségesebb magyar emberekkel. Tőlük különösen elovadok, és nem csak azért, mert  jobbára hölgyek művelik, akiknek köztudottan nagy tisztelője vagyok, hanem, mert… művészetüket (amiben rengeteg lemondás, ugyanakkor tanulás, gyakorlás, s így sok munka van) közreadják, másoknak ezáltal nagy örömet okozva. S ezt azért is hangsúlyozom ki, mert e felpörgött, problémákkal telített, időhiányos világban a művészetek egyre inkább újra teret nyernek, s fókuszba kerülnek. Az emberek is egyre jobban feléje fordulnak, fokozottabban igénylik ezt, lelkileg nyitottabbak és anyagilag is szívesebben áldoznak ilyenre. Ami a gyomornak a finom és egészséges étel… az a szellemnek áttételesen a líra és lant, azaz a minőségi KULTÚRA… főleg, ha annak megvan az építő célja.

E portált is pont ezért hoztam létre, mert a Műveszek között eltöltött sok idő (miközben újabb és újabb Ilyenekre leltem Köztük és Általuk), és a Róluk készített sok-sok fotó arra sarkallt, hogy a képeimen túl magam is hozzátegyek ehhez, azaz magam is inpirálhassak, ha már Tőlük inspiráltatva voltam, vagyok és leszek… a rajongásom ugyanis – Értük – nem titkolom el.
Pont e célt szolgálta a Kandúr Pub-ban megrendezett, április-májusi fotókiállításom, ahol, mind a nyitóra, mind a záróra, a programot színesítve, műsort szerkesztettem, és felkértem Művészbarátaimat, hogy vegyenek részt benne. Az események megtörténte után büszkén és elégedetten mondhatom, hogy elgondolásom megvalósult, és elérte a célját, hisz még a napokban is téma volt, mennyire jól sikerült, és mekkora örömet okozott a Jelenlévőknek, köztük a Fellépőknek, a befogadó hely Üzemeltetőinek, s természtesen, jómagamnak is.

Ezért is szeretném ezt a vonalat továbbra is vinni… azaz fotóim által tudósítani, heti programokat kínálni, és majd saját műsorokat, eseményeket is szervezni, s persze javaslatokat, ötleteket elfogadni… hiszen ezt nemcsak magamnak szeretném, hanem mindnyájunknak!

Ennek reményében kívánok Mindenkinek kellemes kulturális kikapcsolódást!

Művészi tisztelettel: Streit Gábor Bora

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*