Dóka Attila a Kossuth Rádióban: 2018. július 14. & “Szombat Délelőtt”

DE KI IS DÓKA ATTILA?

Tehetséges, fiatal muzsikus – énekes, gitáros, dalszerző… és talán elmondhatom, a Barátom.
2016. októbere óta ismerem, ahol Vincze Lillával, az ismert énekesnővel, egy közös rendezvényen lépett fel.
Már akkor kitűnt számomra, nem csak a zenéhez ért, hanem egy kedves, szerény ember, aki minden sztárallűrtől mentes.
Azóta többször is láttam-hallottam zenélni, és egyre inkább meggyőzödtem zenei és emberi kvalitásairól.
Nagy örömömre, kapcsolatba került a “MOZDULJ!“, hátrányos helyzetű embereket támogató Közhasznú Egyesülettel, Akiket magam is kedvelek, és több rendezvényükön is részt vettem, s ezeken megtapasztaltam, nem idegen Tőle ez a terület sem.
Immár azt is elmondhatja magáról, az egyesület “himnuszát” Ő alkotta meg. S mivel ennek sikerén felbuzdulva az együttműködés tovább épül, melyről a média is tudomás szerzett, egy tavaly már elindult és idén is folytatódó projekt kapcsán nyilatkozott a Rádió műsorában, oldalán Tálos Mónikával, az egyesület képviselőjével.

Ennek hanganyagát adom közre, hogy erről más is tudjon.
Maga a Kossuth Rádió, a kereskedelmi adók dömpingjében számomra az állandóságot és a színvonalat jelenti… ha tehetem, reggel, délben vagy este, bármelyik műsorukat szívesen hallgatom.
Sőt, azt is elmondhatom, gyermekeim iskolai éveire datálódó szülői kapcsolat folytán két közismert munkatársukat (Varga Júliát és Halász Zsuzsát) is személyesen ismerem, és ha úgy alakul, az Ő műsorukra is odafigyelek, ha épp adásban vannak.
De visszatérve Attilára, az említett fevételen 11:33:45-től 11:47:20-ig hallható, Mónikával együtt!

A műsor teljes kínálata, ha valakit ez is érdekel

További örömömre megosztom az információt, némi reklámot is idecsempészve – mert sok helyen kedvelik Attilát, s így fellépésre is hívják – hogy aki személyesen is kíváncsi Rá, 2018. július 21-én, szombaton láthatja Őt a Teleki Parkszínpadon, a Teleki Juniális rendezvényen, a Társak a Teleki Térért Egyesület szervezésében, melynek médiafelelőse magam vagyok.

Azt csak zárójelben említem meg, az egyesület legutóbbi prominens vendége, az azóta Karinthy-gyűrű díjas Művész, Vida Péter volt.

Összeállította és szerkesztette: Streit Gábor Bora & BorArtRoom

 

 • 34/55 11. Fotógaléria/55 kép: EDDA koncert Csepelen

  Tisztelt Látogatóm, ha nagyobb méretben is szeretnéd látni a fotót, klikkelj a képre, majd a bezárás után (close) újabbat tudsz […]

 • Szent György Napok

  Van egy személyes kapcsolatom Sepsiszentgyörggyel, e magyar többségű várossal, Erdélyben, Kovászna megyében, mely Háromszék legjelentősebb települése, és székvárosa, s egyikeként pedig pályázója, […]

 • Nőnapra – 2018. március 8.

  A HÖLGYEK ELŐTT  E NAPON TISZTELEGVE… …és járva kedvükben, az ihlet megszálva engem, ezt alkottam – rímbe szedve – Részükre, […]

 • Programajánló – hírlevél info: 03.05-11. (10. hét)

  TISZTELT LÁTOGATÓIM, kérlek Titeket a – 01.20-i, “PROGRAMOK” alatt létrehozott bejegyzésemre kivatkozva – kísérjétek továbbra is figyelemmel Facebook BorArtRoom-ot (klikk a kék feliratra – és […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*