Továbbra is kövess a Facebook-on!

ÉS HA MÁR KÖVETSZ…

…tudd, hogy az oldal márciusban elérte a 700 tetszikelőt, és legnagyobb, örömömre, július 16-ra, immár meghaladta a 900 főt!
Ha ez marad a tendencia – a nyár végére vagy az őszre – akár az 1000 fős álomhatár is elérhetővé válik.

De mi a közös a két oldalban, és miben mások? Nos, a két oldal  egy tőről fakad, de  némileg más a funkciójuk!

Facebook-on rengeteg olyan Művész, Oldal, Csoport és Hely is van fenn (s köztük nekem is Barátaim ill. általam ismert Helyek, stb.), akiknek nincs web-oldaluk, és eseményeiket itt posztolják ki. S mert, ezen történéseknek, napi szinten is mindig van valamilyen lecsengése (visszatekintők, híradók,  vagy egyéb infók, ”előpromók” vagy éppen aktuális, figyelem felhívó ráerősítők), s mert e portál a legnagyobb közösségi kommunikációs média, így egyszerű, és célszerű ezeket első kézből, ill. mielőbb kezelni, hogy a hír friss érték legyen, ne múlandó emlék. E miatt ezeket az eseményeket én nyomon követem, és akár azonnal vagy rövid időn belül közreadom azt, ami ebből Számotokra érdekes lehet. Ennek az is előnye, hogy nem kell Nektek böngészni, kutakodni, ami sok időt elvesz, hanem tőlem ezt – BorArtRoom Facebook által – tálcán kapjátok.

Ahogy már írtam, egy BorArtRoom követő-kedvelő Facebook csoportot is létre szándékozok hozni, melynek a logikus funkcióját hamarosan ki fogom találni, amit kissé hátráltat, hogy mindezekre egyedül vagyok, és sok időm leköti az általam meghirdetett vagy egyéb programokon való fotós közreműködés és az evvel kapcsolatos utómunkák. De nem adom fel… a Kultúra és a Művészetek fanja vagyok, és ezek kapcsán szeretném a tőlem telhető legtöbbet nyújtani Nektek.

De mi a célja BorArtRoom web-nek?
Minden olyan, amit a Facebookon nem tudok megvalósítani, itt adom közre – mert e közösségi oldal még sem a saját tulajdonom, hisz’ csak “albérlő” vagyok – vagy az infó “megér egy misét”, ezért is folyamatosan fejlesztgetem. Mivel az említett közösségi oldal új algoritmust alkalmaz, s így arra ösztökéli a fenn lévőket, hogy egyre többen hirdessenek… (mert hiába “ingyenes”, a portál igazából ebből tartja el és fenn magát), s, ha egyszer úgy döntene, fizetőssé teszi, minden  bizonnyal sokan elhagynák.
BorArtRoom web akkor is marad (az én tulajofonomban), pláne, mert hosszabb távúak a terveim, s nem csak virtuáis módon, hanem a valóságban is. Egy szó, mint száz… dolgozom a továbbiakon (kiegészítve BorArtRoom web Youtube csatornájával), amiről a Főoldalon írok, és amiben a menűsort illetően is van utalás.
A heti hírlevelekkel itt egyelőre felhagyok, mert rengeteg munkával és sok idővel jár, és egyéb elfoglaltságaim ezt jelentősen korlátozzák, ezért a Facebook BorArtRoom-on naponta közreadott “promo”-k vették át ennek szerepét. Ennek egy hátránya az, hogy Aki nem “fészbukos”, nem látja, de szerencsére, kapcsolataimnak szinte 100 %-a ezen közösségi oldal tagja.
További tervem úgy is az, hogy a tárhely augusztusi lejártával egy másik szolgáltatóhoz átköltöztem a web-es portált, ahol több lehetőséget látok ennek üzemeltetésében.

 

Tudd azt is továbbá, hogy a jelzett videó csatorna mellett egyre több élő közvetítést eszközölök BorArtRoom Facebook-on, így érdemes fokozottan figyelemmel kísérni az oldalt! Készítek ugyan fotókat is, de azok – igényességem miatt – csak kidolgozás után láthatók, e módon viszont azonnal, s így van az adott eseményről, rendezvényről, egyéb programról abban a pillanatban látható-hallható információ.

Remélem, továbbra is partnerei maradunk egymásnak…

…ha így döntötök, s akkor minden programhoz…

Streit Gábor Bora & BorArtRoom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*