A Tesla Teátrum bemutatása

SZERETNÉM BEMUTATNI A TESLA TEÁTRUMOT, BUDAPEST LEGÚJABB SZÍNHÁZÁT

Hajdan Vali  (a cikk nyitó fotója: “PhotoBora” – az én alkotásom) Művészbarátomnak köszönhetően (Aki fontos láncszem a Színház és a Közönség között) ill., mert ezen portálomat építve több helyen is megfordulok, ahol fotózok és így új kapcsoplatokra is találok, ismertem meg e nagyszerű Társulatot, mely a 1075 Budapest, Kazinczy u. 21. alatt, Vas-Zoltán Iván irányításával (Tesla Teátrum web oldal – további információk, ezen mozogva),  2017-ben kezdte meg müködését!

Bemutatkozó filmek a Színházról

1.) A Tesla Teátrum sajtótájékoztatója

2.) Tesla Teátrum bemutatkozó1

3.) Tesla Teátrum bemutatkozó2

4.) Tesla Teátrum bemutatkozó3

5.) Tesla Teátrum bemutatkozó4

Mivel a Teatrum több aktuális produkcióját is láttam (Csehov két egyfelvonásosa, Appassionata, Valamit valamiért) és elégedetten távoztam az előadás után, mások figyelmébe is szívesen ajánlom Őket!

Ennek kapcsán felhívom továbbá a figyelmet, hogy akinek van Facebook elérhetősége, olvashatja legfrissebb blogomat a Valamit valamiért pszicho-krimi színműről, aminek nyilvános főpróbáján jelen voltam. A darab szókimondóan dolgozza fel Marylin Monroe életének utolsó szakaszát, melynek főszerepét számomra zseniálisan alakítja a szép és nagyon tehetséges Fantoly Nikolett, akinek kiváló Társai a játékban Zöld Csaba és Pásztor Tibor.

A Színház további eredményes munkájához kellő anyagi hátteret, remek előadásokat – így sikereket és hálás közönséget kívánok, mert… “egyedül nem megy”!
Forrás: Youtube (videók), net (képek), Tesla T. (szöveg)
Szerkesztette és összeállította: Streit Gábor Bora

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*
*